četvrtak, 1. studenoga 2012.

Tomorrow, tomorrow (viđenje hrvatskih radnih navika od strane kineskog ugostitelja)

Croatia people no good work. Everything tomorrow, tomorrow, tomorrow.

Yesterday my motor tire bad. Go to shop. He say come tomorrow. I say tomorrow holiday I know. You no work. He say come Friday. I say OK I change my tire. Now I have no time he have no money.

Croatia government very slow. I go get my visa. I call them phone. They say come tomorrow. I say what clock. They say dva. I go jedan i pol clock. Wait tirideset minuta. He go outside office. I think I go inside. He say no wait. He go outside. I watch him go drink kava. Go drink another kava. He go back dva sat later. He go to toilet. He give me visa pet minuta. I say fuck you I wait dva sat you work pet minuta.

My computer no work. Call computer guy August first. He say tomorrow. I call tomorrow. He say tomorrow. Tomorrow, tomorrow, tomorrow. October he come fix computer. He ask me pay. I say tomorrow. He come tomorrow I say tomorrow. Tomorrow, tomorrow, tomorrow. I do same.

Croatia people no work hard. I see young people. Have no money. Have time.
Always drink, drink, drink.
Kava, kava, kava.
Pička, pička, pička.

Croatia no go up. People no good work.

4 komentara:

  1. Haha, ovo je genijalno, ko je taj lik? :D
    Podsjeća me malo na onu epizodu Seinfelda kad se Kramer osvećuje kabelskoj televiziji čini mi se... :)

    OdgovoriIzbriši
  2. "drink- drink - drink, kava - kava - kava, pička - pička - pička" :D Car :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Bio je traktat i puno duži originalno, ali nisam više od pola razumio, a i veliki dio je opisivao mimikom pa je teško prenijeti tekstualno. I ovo sam morao odmah napisat da ne zaboravim.

    OdgovoriIzbriši